Preview Mode Links will not work in preview mode

PingPongPodcast

Nov 6, 2019

Sluk lyset efter dig, også på vejene. Vi er trætte at at kigge på strøm der bare pisser ud af gadelamper på ubefærdede motorveje. Det skal stoppes og vi har (måske) løsningen.

Og så snakker vi om et computerspil, der sætter dig en den ultimative magtposition det er at være en gås og noget med køer...


Oct 23, 2019

Vi har så meget støj om ørene og i øjnene. Vi vil gerne have ro! Også i næsen. Når man nu kan lave Active Noise Cancellation, bør vi ikke overveje om vi også skulle gøre det samme med lugt. Vi brainer på hvordan man griber sådan en idé an; Active Smell Cancellation.

Og så snakker vi om noget der hedder...


Oct 9, 2019

Vi har alle sammen prøvet det. Vi har set en god film på en streamingtjeneste og nu bliver du foreslået 17 dårlige, fordi de har nogle genremæssige fællestræk eller en skuespiller går igen. Vi gider det ikke! Vi vil have differentieret, kurateret indhold, som overrasker. Ikke bare mere af det samme. Den nød...


Sep 25, 2019

Ingen er voldsomt begejstrede for 3 sæson af Stranger Things. Med en lidt anderledes vinkel end vi plejer, brainer vi på hvordan Stranger Things 3 kunne have været god. Blandt andet noget med at tage karakterne seriøst igen.


Og så snakker vi om sneakers lavet af kaffegrums og genbrugsflasker. De er vandtætte,...


Sep 11, 2019

I dette attende afsnit brainer vi på hvordan lastbil- og buschauffører kan få en mere dynamisk arbejdsdag, ved at give dem mulighed for at køre stående.

Der er muligvis nogle udfordringer med sikkerheden, men dem får vi vist nok styr på.

Desuden snakker vi om Rukomat Chamelion, som i hvert fald et medlem af...