Preview Mode Links will not work in preview mode

PingPongPodcast

Oct 9, 2019

Vi har alle sammen prøvet det. Vi har set en god film på en streamingtjeneste og nu bliver du foreslået 17 dårlige, fordi de har nogle genremæssige fællestræk eller en skuespiller går igen. Vi gider det ikke! Vi vil have differentieret, kurateret indhold, som overrasker. Ikke bare mere af det samme. Den nød...


Sep 25, 2019

Ingen er voldsomt begejstrede for 3 sæson af Stranger Things. Med en lidt anderledes vinkel end vi plejer, brainer vi på hvordan Stranger Things 3 kunne have været god. Blandt andet noget med at tage karakterne seriøst igen.


Og så snakker vi om sneakers lavet af kaffegrums og genbrugsflasker. De er vandtætte,...


Sep 11, 2019

I dette attende afsnit brainer vi på hvordan lastbil- og buschauffører kan få en mere dynamisk arbejdsdag, ved at give dem mulighed for at køre stående.

Der er muligvis nogle udfordringer med sikkerheden, men dem får vi vist nok styr på.

Desuden snakker vi om Rukomat Chamelion, som i hvert fald et medlem af...


May 29, 2019

I dette syttende afsnit af PingPongPodcast brainer vi på ideer som CrossBuild og pRomance, samt vender et par fundne guldkorn.

Find os på facebook.com/PingPongPodcast/ hvor du kan følge med i alt det nyeste eller du kan gå i flæsket på vores idéer.

Husk at abonnere, rate, like, dele, kommenterer og alt det...


May 1, 2019

I dette sekstende afsnit af PingPongPodcast brainer vi på ideer som CO2 forbrugs app og navngivning af dine outfits samt vender et par fundne guldkorn.

Find os på facebook.com/PingPongPodcast/ hvor du kan følge med i alt det nyeste eller du kan gå i flæsket på vores idéer.

Husk at abonnere, rate, like, dele,...