Preview Mode Links will not work in preview mode

PingPongPodcast

Dec 26, 2018

I dette syvende afsnit af PingPongPodcast har vi lavet en jule/nytårs special, med et kig tilbage på hvad vi har pingponget i 2018.

Find os på facebook.com/PingPongPodcast/ hvor du kan følge med i alt det nyeste eller du kan gå i flæsket på vores idéer.

Husk at abonnere, rate, like, dele, kommenterer og alt...


Dec 12, 2018

I dette sjette afsnit af PingPongPodcast brainer vi på idéer om at mærke brødskiver med dato for holdbarhed, give introverte et nyt værktøj og hjælpe Uffe med klimaet i form af en møderobot.

Find os på facebook.com/PingPongPodcast/ hvor du kan følge med i alt det nyeste eller du kan gå i flæsket på vores...


Nov 28, 2018

I dette femte afsnit af PingPongPodcast brainer vi på idéer om at nedgrave kæmpe pex-rør overalt, undrer os over hvad der blev af den kvadratiske billedsensor og kører helt op i en gang Mjølner style Flint.

Find os på facebook.com/PingPongPodcast/ hvor du kan følge med i alt det nyeste eller du kan gå i...


Nov 14, 2018

I dette fjerde afsnit af PingPongPodcast brainer vi på idéer om at genoplive den legendariske Opel Manta, en full retard Tivoli forlystelse og et Google streetview mode som kan vise hvordan verden så ud i gamle dage.

Find os på facebook.com/PingPongPodcast/ hvor du kan følge med i alt det nyeste eller du kan gå...


Nov 5, 2018

I dette andet afsnit af PingPongPodcast brainer vi på idéer om at kunne efterlyse antik og loppefund ude i kreglerverdenen, lade udrykningskøretøjer kommunikere med biler i nærheden samt at binde fodboldsfans sammen i et socialt medie med achievements.

Find os på facebook.com/PingPongPodcast/ hvor du kan følge...