Preview Mode Links will not work in preview mode

PingPongPodcast

Dec 17, 2019

Kunne vi gøre de traditionelle toiletbesøg mere sanitære og effektive? Michael har nogle vilde idéer med under armen til hvordan vi globalt set bør afføre i fremtiden.

Derudover har vi noget skørt japansk halløj med som handler om artificelt skabte stjerneskud og en kinesisk opfindelse til hvordan man slukker...


Dec 4, 2019

Nogle af os hader edderkopper, frygter dem, også selvom vi udemærket ved at de er harmløse og latterlige. Vi er araknofober og vi skammer os ikke. Men det afholder os ikke fra at braine på måder at gøre op med fobien en gang for alle. 

Og så er vi inde på noget med intelligente lyskryds, der kan spare os tid,...


Nov 20, 2019

Det er røvsygt at handle ind, særligt i et supermarked du ikke har været i før og du ikke ved hvor du skal finde dine ting. Vores løsning er baseret på Augmented Reality og der er en pæn chance for, at det både bliver action packed og samtidig kan minimere madspild endnu mere end tilfældet er nu.

Dessuden...


Nov 6, 2019

Sluk lyset efter dig, også på vejene. Vi er trætte at at kigge på strøm der bare pisser ud af gadelamper på ubefærdede motorveje. Det skal stoppes og vi har (måske) løsningen.

Og så snakker vi om et computerspil, der sætter dig en den ultimative magtposition det er at være en gås og noget med køer...


Oct 23, 2019

Vi har så meget støj om ørene og i øjnene. Vi vil gerne have ro! Også i næsen. Når man nu kan lave Active Noise Cancellation, bør vi ikke overveje om vi også skulle gøre det samme med lugt. Vi brainer på hvordan man griber sådan en idé an; Active Smell Cancellation.

Og så snakker vi om noget der hedder...